Min frisørtid er mit refleksionsrum

jul
2013
13

posted by on Gode Råd

Kommentarer lukket til Min frisørtid er mit refleksionsrum

Hvem kender ikke det at gå til frisøren og få snakket øret af?

Hvem har ikke siddet og tænkt – bare jeg kunne sidde og nyde 30 minutter i absolut stilhed? Hvorfor skal man altid snakke om absolut ingenting?

Jeg tog disse tanker op med min frisør i Hasselager – som by the way er vildt sød og dygtig. Hun kan jo ikke vide hvad jeg tænker!

Jeg fortalte at jeg tidligere havde haft disse tanker i andre frisørsaloner – og havde valgt hendes salon nu – efter vi er flyttet fra Vejle og til byen! Derfor var det vigtigt for mig at hun forstod at jeg tog til frisøren af to årsager:

  1. at blive klippet smart, nyskabende eller bare som jeg plejer
  2. at have 1 time i mit eget lille refleksionsrum

Punkt 1 er udelukkende et spørgsmål om kommunikation mellem frisøren og jeg + kompetencer!

Punkt 2 kan kun opstå hvis jeg ikke skal tage stilling til om vejret er godt, skandalerne i billedbladet osv osv…

Jeg blogger om dette, da jeg er overbevist om at jeg ikke er den eneste med denne udfordring… ikke den eneste der er kommet hjem lettere oversnakket og absolut ikke klar i hjernen til at takle de udfordringer der venter umiddelbart efter jeg åbner hoveddøren…

Idag glæder jeg mig til at komme til frisøren – hun er smaddersød – tager godt imod mig, vasker mit hård, masserer min hovedbund og klipper mit hård med enkle anvisninger. Jeg har nu en time hvor jeg bare kan nyde, at blive nusset om uden at skulle bekymre mig..

Jeg er nu fuldstændig klar til bidrage på hjemmefronten og på arbejdspladsen i praksis.

Jeg kan varmt anbefale at tale med frisøren – og jeg kan iøvrigt varmt anbefale frisør Rikke K.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Min frisørtid er mit refleksionsrum, 4.0 out of 5 based on 1 rating